Bonbons

cropped-chocolade-doorhalen Wij hebben  zo’n 30 verschillende soorten bonbons in ons assortiment (met en zonder likeur) Alle soorten worden met de hand, en met de beste ingrediĆ«nten gemaakt volgens de Zwitserse methode. Desgewenst kunnen wij de bonbons verpakken in een feestelijk opgemaakte bonbondoos.

WALNOOT PRALINE:
Praline met stukjes noot.
(bevat noten)
MOKKA GANACHE:
Een zachte ganache met koffie smaak.
GEMBER:
Een zachte ganache met gemberlikeur met daarop een gemberbolletje.
(bevat alcohol)
KARAMEL PUUR:
Ondergrond van witte marsepein met daarop een zachte karamel
(geen alcohol)
AMANDELKOEKJES:
ondergrond van marsepein met daarop hazelnootpraline met amandelkoekjes (bevat noten en GLUTEN)
WIENER AMANDEL;
Een donkere ganache van pure chocolade met amandelsmaak.(bevat noten en GLUTEN
BOERENJONGENS:
pittige rum ganache met rum rozijnen.
(bevat alcohol)
COINTREAU:
bodem van marsepein met stukjes sinaasappel en coitreau ganache.
(bevat alcohol)
AMANDELBITTER PUUR:
amandelmarsepein van bittere amandelen.(bevat GLUTEN)
LIMONCELLO:
Een zacht gele citroencreme met limocello likeur.
(bevat alcohol)
TEA ROOM.
Praline vulling met gepofte rijst op een ondergrond van marsepein.
(bevat noten)
MACCHIATO;
Ondergrond van hazelnootpraline met daarop een macchiatokoffie ganache.
(bevat noten)
KOKOS RUM:
zachte witte chocolade ganache met kokos en een vleugje rum.
(bevat alcohol)
AMANDELBITTER MELK:
amandelmarsepein van bittere amandelen.(bevat GLUTEN)

ESMEE:
Een vulling van vloeibare koffiekaramel.
SARONNO D'AMANDE:
zachte amaretto ganache
(bevat alcohol)
KOFFIEBOON:
zachte hazelnootpraline vulling met koffie smaak.
(bevat noten)
WALNOOT MELK:
zachte amandelmarsepein met walnootsmaak en stukjes walnoot.
(bevat noten)
Amandelsmaak
AMANDEL:
roomkaramel met hele amandelen en rode en groene bigareaux.
FRAMBOISE:
Lichte ganache met frambozenlikeur en stukjes framboos.
Bevat alcohol)
PIMPELTJE CARREE:
witte chocolade ganache met koffie en likeur.
(bevat alcohol)
GIANDIA MELK:
bodem van chocolade met nougat met daarop hazelnoot praline.
(bevat noten)
MATHIJS:
Een lekkere taaie karamel met honing.
GIANDIA PUUR:
100% hazelnootvulling met stukjes noot.
(bevat noten)


GRAND MANIER ZEGEL;
Ganache van melkchocolade met grand manier en stukjes sinaasappel.
(bevat alcohol)
PISTACHE MARSEPEIN:
Marsepein vulling met pistache.
(bevat noten)
GRAND MANIER:
zachte sinaasappel marsepein met grand manier.
(bevat alcohol)
BI-COLOUR:
combinatie van donkere en licht gebrande hazelnoot pate.
(bevat noten)
AMARENA:
zachte ganache met een amarenakers bovenop afgewerkt met geconfijte sinassnippers.
HONING;
Zachte ganache van melkchocolade met honing.